Mies teki videomainoksen käytetystä Hondasta – uskomaton tulos!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käytetyn auton myyminen ei ole aina helppoa, mutta eräs nainen sai onnekseen apua taitavalta poikaystävältään. Max Lanman loi vuosimallia 1996 olevalle Hondalle mainoksen, joka menisi helposti läpi ammattilaisesta automainoksesta.

Käytettyä Honda Accordia kaupiteltiin Youtube-videolla, jossa Lanmanin tyttöystävä ajaa autoa rantatietä pitkin nauttien samalla kahvia. Oikeiden automainosten tapaan videolla kuullaan tunteisiin vetoavaa matalaa kertojaääntä ja dramaattista pianomusiikkia.

– Esittelemme käytetyn vuoden 1996 Honda Accordin. Auton ihmisille jotka ovat jo selvillä elämästä, ja joiden täytyy vain päästä paikasta toiseen. Luksus on mielentila, mainoksessa todetaan.

Taitavasti toteutetusta ja humoristisesta videosta tuli nopeasti viraalihitti, ja sitä on katseltu tähän mennessä jo lähes kuusi miljoonaa kertaa. Autoa kaupataan edelleen Ebay-verkkohuutokaupassa noin 500 dollarin lähtöhintaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.