Ozzy Osbourne saapuu viimeisen kerran Suomeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan rocktähti Ozzy Osbourne on ilmoittanut aloittavansa mittavan jäähyväiskiertueen. Mies on tosin vihjannut, ettei se tarkoittaisi hänen lopettavan esiintymistä kokonaan.

Ozzyn sivujen mukaan kiertue tulee kattamaan myös Suomen. Keikka nähdään Hyvinkään Rockfestissä 6. kesäkuuta.

Maailmankiertueen odotetaan jatkuvan vuoden 2020 puolelle. Ozzyn kanssa kiertävässä yhtyeessä ovat mukana Zakk Wylde, Blasko, Tommy Clefetos ja Adam Wakeman. Tähden mukaan hän saattaa jatkaa esiintymistä jossain muodossa kiertueen jälkeenkin.

– Ihmiset kyselevät, koska aion vetäytyä eläkkeelle. Tämä tulee olemaan viimeinen kiertueeni, mutta en voi vielä sanoa ettenkö keikkailisi silloin tällöin sen jälkeenkin, Ozzy Osbourne paljasti tiedotteessa.