Pikkujoulut lähestyvät – tässä kuumimmat trendit!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juhliin pukeudutaan aina hienommin ja näyttävämmin kuin arkena. Pikkujoulupukeutuminen on kuitenkin täysin omaa luokkaansa. Moni nainen haluaa panostaa asunsa näyttävyyteen valitsemalla ylleen jotakin punaista, seksikästä ja sädehtivää.

Harper’s BAZAAR -lehti julkaisi nyt tämän pikkujoulukauden suurimmat trendit, joita noudattamalla ei voi mennä asuvalinnassaan pieleen. Tänäkin talvena kokopunainen asu on näyttävä, mutta myös vaaleanpunaiset mekot ja tummanvihreät asut yleistyvät huomattavasti.

Tämän vuoden pikkujoulukauteen liittyy myös sateenkaaren värit, jotka loistavat niin asuissa kuin meikeissäkin. Mustavalkoiset graafiset asut ovat myös varma valinta, minkä lisäksi tekoturkikset ja höyhenet kuuluvat yhtälailla tämän talven kuumimpiin trendeihin.

Kultaiset pikkumekot, valkoiset asut ja sädehtivät metallinhohtoiset mekot näkyvät myös vahvasti tämän talven juhlissa. Näitä täydennetään vielä hyvin näyttävillä ja sädehtivillä korva- ja kaulakoruilla, jotka viimeistelevät ylellisyyttä henkivän asun.