Pink gaalassa pikkutyttönsä kanssa – kuin jääprinsessa ja -kuningatar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räväkkä muusikko ja perheenäiti Pink palasi hetki sitten tauoltaan ja on nyt julkaissut uutta musiikkia. Nainen julkaisi ensin upean What About Us -nimisen kappaleen, jota seurasi leikkisämpi Revenge-niminen kappale, jossa vierailee myös räppäri Eminem.

Uusien kappaleiden myötä nainen on myös edustanut tänä vuonna monissa tapahtumissa ja gaaloissa. Pink on nähty useimmissa tapahtumissa hänen tyttärensä Willown kanssa. Kuusivuotias Willow pääsi äitinsä seuralaiseksi myös juuri vietettyyn 2017 CMA Awards -palkintogaalaan.

Pink ihastutti kantrimusiikin suurimmassa tapahtumassa tyttärensä kanssa. He olivat kuin jääkuningatar ja jääprinsessa astellessaan punaiselle matolle upeissa tylliä pursuavissa juhlamekoissaan. Pinkin valkoisen asun muhkea helma sopi loistavasti yhteen tyttären tummansinisen tyllihameen kanssa.

Splash
Splash
Splash