Ariel Winter avoimena: ”Olen maailman onnellisin nainen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä nuorista naisista. Hän esiintyy nykyisin tyrmäävän kauniina punaisella matolla ja julkaisee itsestään pikkutuhmia otoksia sosiaaliseen mediaan. Nyt hän on juhlinut vuosipäivää poikaystävänsä kanssa.

Paljastelevista asuista pitävä Ariel Winter on seurustellut vuoden päivät poikaystävänsä Levi Meadenin kanssa. Näyttelijän mukaan Levi on uskomaton mies, joka tekee Arielista maailman onnellisimman naisen. Hän julkaisi pariskunnasta yhteiskuvia Instagramiin.

Kerroimme aiemmin, että Ariel Winterillä ei ole kovinkaan ruusuiset välit äitiinsä Chrystal Workmaniin, eikä kaksikko ole pitänyt kummemmin yhteyttä. Chrystal Workman menetti lastensa huoltajuuden fyysisen ja psyykkisen väkivallan vuoksi Arielin oltua 14-vuotias. Lapsistaan tähtiä leiponut Workman on myös ollut syytettyjen penkillä nälkiinnyttämisestä, hyväksikäytöstä, raiskauksesta ja ahneudesta.