Demi Lovato ilman paitaa ja rintaliivejä – vähemmästäkin leuka loksahtaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Halloween on varsinkin monille amerikkalaisille lapsille hauskaa aikaa, koska he saavat pukeutua haluamakseen hahmoksi ja lähteä naapurustoon ystäviensä tai perheensä kanssa karkkikierrokselle. Lasten lisäksi myös monet aikuiset juhlivat halloweenia ja järjestävät omia naamiaisia.

Naamiaisissa Demi pukeutui seksikkääksi poliisiksi, mutta eilen kyse ei ollut kuitenkaan enää naamiaisista. Lovato osallistui nimittäin monien muiden julkkistähtien tavoin Lontoossa järjestettyyn MTV EMA 2017 -gaalaan, jonka punaiselle matolle hän asteli erittäin paljastavassa asussa ilman paitaa ja rintaliivejä

25-vuotias Demi Lovato pukeutui siis Halloween-juhlissaan todella seksikkääksi poliisiksi. Hänellä oli yllään nahkainen pitkähihainen body, joka nosti poven ylös ja paljasti naisen pyöreän takapuolenkin. Nainen oli viimeistellyt asun näyttävällä poliisihatulla, verkkosukkahousuilla ja korkeilla nilkkureilla.

Splash
Splash
Splash
Splash