Huippusuositut Halloween-asut esittelyssä – nämä voit tehdä itse!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin aikaan niin lapset kuin aikuisetkin pukeutuvat muun muassa erilaisiksi hirviöiksi, mielikuvitushahmoiksi ja julkisuuden henkilöiksi. Toiset valitsevat mahdollisimman helpon naamiaisasun, kun taas jotkut näkevät pukuunsa hieman enemmän vaivaa.

Nyt videolla nähdään miten nainen yrittää toistaa kaksi suosittua Halloween-asua ja yhden meikkityylin. Tee-se-itse -asut ovat nostaneet suosiotaan tämän syksyn aikana Pinterest-kuvasivustolla, ja etenkin kaksi pukua ovat nousseet suosiossaan yli muiden.

Nainen askartelee itse suositun meduusapuvun, jossa hameosioon kiinnitetään LED-valonauhaa. Myös rakettireppu ja tekojalat syntyvät melko helposti. Nainen testasi myös meikkityyliä, jossa kasvoihin luodaan erisävyisten voiteiden avulla pikseleitä.