Kesha loisti punaisella matolla – vaaleanpunaisessa jakkupuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kesha haastoi vuonna 2014 musiikkituottajansa Dr. Luken oikeuteen, koska tämä oli hänen mukaansa ahdistellut naista seksuaalisesti. Kesha kuitenkin hävisi jutun eikä oikeus suostunut tällöin mitätöimään artistin sopimusta.

30-vuotias Kesha on viimein päässyt oikeusjutustaan eroon ja saanut julkaista uutta musiikkia. Kesha on julkaissut tänä vuonna oman Rainbow-nimisen albumin, minkä lisäksi hän on vieraillut muun muassa Macklemoren Good Old Days -nimisellä kappaleella.

Nyt nainen nähtiin Liverpoolissa Radio City Live -tapahtumassa todella upeassa vaaleanpunaisessa tyylissä. Keshalla oli yllään vaaleanpunainen jakkupuku, minkä lisäksi hänellä oli vaaleat huikean pitkät hiukset, jotka oli kiharrettu kauniille laineille.

Splash
Splash
Splash