Laulaja haluaa näyttää Barbie-nukelta – käyttänyt jo yli miljoonan leikkauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja sekä glamourmalli Nikki Exotika on käyttänyt kertomansa mukaan miljoona dollaria ulkonäkönsä muokkaamiseen. 35-vuotias nainen haluaa näyttää Barbie-nukelta. Nyt hän etsii omaa Ken-nukelta näyttävää rakasta.

Nikki on oikealta nimeltään Nicole Sanders. Hän kuitenkin syntyi pojaksi, ja eli teini-ikäiseksi Jason Torres -nimisenä. Häntä koulukiusattii erikoisen tyylinsä takia. Nykyisin näyttävä nainen on kolmen adoptoidun pojan äiti ja kaipaa rakkautta elämäänsä. Hän on käyttänyt leikkauksiinsa noin 1,3 miljoonaa euroa.

Nikki Exotika on muuttanut lähes kaiken ulkonäössään. Hänellä on runsaasti ihailijoita sekä faneja. Hänelle ei riitä, että on kaunis ulkonäöltään. Nikki haluaa olla henkeäsalpaavan hyvännäköinen, Mirror kertoo.

On the Red Carpet for @rupaulsdragcon 💖💕

A post shared by Nikki Exotika (@nikkiexotika) on

I MISS MY PINK🎀HAIR 😩#transisbeautiful #trans #barbiegirl #pinkhair #nikkiexotika #popstar

A post shared by Nikki Exotika (@nikkiexotika) on

"Live your Life with No Regrets and always be Proud of Who You Are" 💖 #trans #lgbtq #girlslikeus

A post shared by Nikki Exotika (@nikkiexotika) on