Marilyn Manson kesäkuussa Hyvinkään Rockfestiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Shokkirokin ikoni Marilyn Manson saapuu esiintymään Hyvinkään Rockfestiin perjantaina 8. kesäkuuta. Stadionluokan konsertti on osa Marilyn Mansonin laajaa Heaven Upside Down Tour -kiertuetta. Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella.

Marilyn Manson perusti nimeään kantavan yhtyeensä vuonna 1989 ja tuli pian tunnetuksi erityisesti teatraalisista esiintymisistään. Solistina Mansonia pidetään yleisesti yhtenä ikonisimmista mutta samalla myös kiistanalaisimmista heavymetallin hahmoista. Neljän Grammy-ehdokkuuden saanut kokoonpano tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Sweet Dreams, Beautiful People ja Personal Jesus.

Hyvinkäällä 6. – 9. kesäkuuta pidettävään nelipäiväiseen Rockfestiin on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi maailmanluokan supertähti. Artistikattauksesta onkin tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, onhan sinne jo aiemmin julkaistu Ozzy Osbournen jäähyväiskeikka sekä Judas Priestin esiintyminen. Lisää artisteja julkistetaan loppuvuoden aikana.