Mies ruiskutti litroittain öljyä lihaksiinsa – shokeeraava tulos kuvissa!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa kehonrakentajista turvautuu vaarallisiin aineisiin lihasmassaa kasvattaakseen. Yksi heistä on venäläinen Kirill Tereshin, joka on ruiskuttanut kehoonsa synthol-implanttiöljyä. Miehen käsivarren lihasten ympärysmitta kasvoi kymmenessä päivässä 25,5 senttimetrillä.

Synthol-öljyn avulla voi kasvattaa lihasten kokoa nopeasti. Syntholissa on suurinosa öljyä ja loput alkoholia sekä kipulääkettä ja tulehduksia estävää aihetta. Keinotekoisesti lihaksia kasvattava aine voi aiheuttaa veritulppia, hermovaurioita, tulehduksia ja haavaumien muodostumista lihakseen. Joskus toimenpide johtaa raajojen amputoimiseen.

21-vuotias Kirill Tereshin on julkaissut Instagramiin kuvia megaluokan muskeleistaan. Mutkat suoriksi ruiskeen avulla oikaissut mies halusi nopeasti näyttäviä tuloksia ilman, että joutuisi rehkimään kuukausia kuntosalilla. Synthol-öljy aiheutti hänelle 40 asteen kuumeen ja mies luuli kuolevansa. LADbiblen mukaan hän on kuitenkin tyytyväinen massiiviseen ulkonäköönsä. Synthol ei lisää lihasten voimaa.

Когда в детстве задумался об инъекциях.

A post shared by k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) on

A post shared by k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) on

По НТВ каналу в 13:20 по мск смотрите меня в эфире.

A post shared by k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) on

A post shared by k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) on

A post shared by k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) on

#рост #объем

A post shared by k1rya26rus (@s_1_a_c_k_3_r) on