Simpsonit-ääninäyttelijä esitteli taitojaan – sulje silmäsi ja nauti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on ollut monta kertaa vaakalaudalla, kun sen ääninäyttelijät ovat vaatineet lisää palkkaa jatkaakseen sarjan tekemistä. Sarjan tähdistä tärkein on Bart Simpsonin ääntä näyttelevä Nancy Cartwright, jota harva kuitenkaan tunnistaa kadulla.

Moni ei voisi ajatellakaan, että Bart Simpsonin hahmoa ääninäyttelee 59-vuotias nainen, mutta Cartwrightin persoonallinen ääni taipuu yllättävän moneksi. Nyt nainen esittelee omalla YouTube-videollaan taitojaan puhumalla seitsemän eri Simpsonit-sarjan hahmon äänellä.

Nancy Cartwright tekee elantonsa antamalla äänensä suositulle animaatiolle. Cartwrightin työskentely on todella upeaa katseltavaa, kun nainen muuttaa äänensä ja eläytyy saumattomasti hahmosta toiseen puhumalla muun muassa Bart Simpsonin, Nelson Muntzin, Todd Flandersin ja Ralph Wiggumin äänillä.