Nerokas niksi! Enää ei tarvitse vahtia veden kiehumista keittiössä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyaikaisten älypuhelimien tekniikka voi helpottaa arkea yllättävilläkin tavoilla. Tämä käy ilmi Twitterissä levinneestä kuvasta, jossa iPhonen Facetime-ominaisuudelle on keksitty uudenlaista käyttöä.

Justin Hill oli aikeissa keittää vettä, mutta hän ei halunnut joutua vahtimaan kattilaa keittiössä. Niinpä hän asetti puhelimensa kuvaamaan hellalla ollutta kattilaa. Tällä tavoin hän pystyi seuraamaan veden kiehumista Facetimellä olohuoneesta käsin, katsellen samalla televisiota.

Hillin mukaan hän ei sentään hankkinut toista iPhonea tempaustaan varten. Toinen puhelin oli nimittäin hänen vaimonsa. Samaan aikaan nerokkuudesta ja laiskuudesta kielivä niksi lähti nopeasti leviämään Twitterissä, saavuttaen kymmeniä tuhansia uudelleenjakoja.