Somekohu miesten kotiintuloajoista leviää – olikin sarkasmia: ”Pitäiskö tässä itkeä vai nauraa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kohut lähtevät usein leviämään hyvinkin nopeasti, ja usein myös virheellisin perustein. Parhaillaan tuhansien suomalaisten Facebook-seinillä äimistellään miehille asetettuihin kotiintuloaikoihin liittyvää somepäivitystä.

– Ootteko asettanut teidänkin miehellenne kotiintuloajat? Minkälaisia? Meillä pitää olla kotona klo 21.00 mennessä arkisin ja viikonloput klo 23.00. Miten teillä on järjestely toiminut, Jenna Emilia kirjoitti Naistenhuone-ryhmässä.

Viesti ja sen kuvakaappaukset lähtivät nopeasti leviämään verkossa, ja seuraavana päivänä Jenna Emilia muistutti, että kyseinen päivitys oli tarkoitettu vitsiksi.

– Selvennän nyt vähän vielä kun ihmiset ei vissiin selvästikään huomanneet sarkasmia tässä. Et tää postaus oli sitten sarkasmia. Minkä olis luullut huomaavan jo kilometrien päähän mutta ei näköjään.

Stara tavoitti tänään viestin kirjoittaneen Jenna Emilian. Hän kertoi tarkoituksena olleen julkaista hauska poistaus, mutta se kääntyikin lopulta aivan toisenlaiseksi.

– Yllättävän moni luuli, että miehelläni olisi oikeasti kotiin tuloajat. Saatiin kyllä kovat naurut kommenteista, että en oikein tiedä pitäiskö tässä nyt sitten itkeä vai nauraa. Ja tosiaan jos joku nainen asettaa miehellensä oikeasti kotiin tuloajat ja on niin kontrolloiva, niin siinä olisi jo rikosilmoituksen paikka, Jenna Emilia kommentoi.