Kaksosten isä kuuli saavansa kolmoset – oli menettää tajuntansa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Tolbertin perheeseen kuuluu tällä hetkellä Nia-äidin ja Robert-isän lisäksi kuusivuotias Shai sekä kaksivuotiaat kaksospojat Riley ja Alexander. Kun 28-vuotias perheenäiti tuli jälleen raskaaksi, sai tulevien lasten lukumäärä isän likimain pyörtymään. Heille syntyisi seuraavaksi kolmoset.

Marylandin Waldorfissa asuva perhe sai vauvauutisia loppukesästä. Nia huomasi olleensa raskaana. Kun ultraäänitutkimusta naiselle tehnyt hoitaja kysyi, onko suvussa ollut monikkoraskauksia, ajatteli perhe saavansa jälleen kaksoset. Lääkäri kuitenkin paljasti Nialle, että perheen syntyisi kolmostytöt.

Nia antoi asiasta tietämättömälle Robert-miehelleen lahjaksi aktiivisuusmittarin, koska mies joutuisi tulevaisuudessa juoksemaan ympäri taloa entistä enemmän lasten takia. Samassa paketissa oli kolme vauvabodya numeroituna 1, 2 ja 3.

Robert tajusi, että perheeseen syntyisi kolmoset. Hän järkyttyi ja hoippui sänkyyn makaamaan lamautuneena. Ensi vuonna perheen kodissa on kuusi lasta, eli kolme poikaa ja kolme tyttöä, ABC News uutisoi.

Publié par Nia Tolbert sur lundi 13 novembre 2017