Mies ei lopettanut pelaamista – sitten nainen keksi näyttävän koston

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reuben ja Rebekah ovat pariskunta, joka pitää toistensa kustannuksella pilailemisesta. Pariskunta pitää yhdessä ReuBekah Vidz -nimistä YouTube-kanavaa, joka perustuu sille, että nainen ja mies tekevät jatkuvasti toisilleen erilaisia piloja.

Piloista on tullut kostamisen loputon kierre, joka on saanut jälleen jatkoa miehen ostettua kotiin Playstationin. Rebekah on kyllästynyt siihen, että mies pelaa konsolipelejään jatkuvasti, minkä vuoksi hän päätti laittaa pelaamisen hetkeksi tauolle.

Rebekah keksi yhdistää lehtipuhaltimen ja vessapaperitelineen kiinnittämällä paperirullapidikkeen lehtipuhaltimen etuosaan. Hauskan laitteensa avulla nainen onnistui puhaltamaan miehen päälle nopeasti monta rullallista erilaisia papereita, jotka lopulta hautasivat miehen paperivuoren alle kesken pelaamisen.