Naisen kuvasta viraalihitti – pudotti 90 kiloa painoa minuuteissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huikeita muodonmuutoksia ennen laihtumista ja laihtumisen jälkeen otettujen kuvien muodossa. Nyt erään naisen kuvapari on alkanut leviämään verkossa naisen pudotettua yli 90 kiloa painoa vain minuuttien aikana.

Miranda Baker oli Daily Mail -sivuston mukaan tapaillut poikaystäväänsä viiden viikon ajan. Heidän suhteensa päättyi kuitenkin eroon, kun mies oli alkanut nimittelemään Mirandaa. Pariskunta oli riidellyt, minkä seurauksena nainen oli päättänyt jättää miehen.

Miranda julkaisi itsestään hauskan kuvaparin Twitterissä. Toisessa kuvassa nainen on vielä miehen kainalossa, ja toisessa kuvassa mies on rajattu otoksesta pois. Miranda oli lisännyt kuvaan hauskan kuvatekstin: ”Sen jälkeen kun minua haukuttiin ällöttäväksi, onnistuin pudottamaan 90 kiloa!! (ennen ja jälkeen -kuvat)”.