Tyttöbändin kaunotar kuin satujen merenneito

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä nousi yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

Tällä hetkellä 24-vuotias Perrie Edwards on Little Mix -tyttöbändin kanssa maailmankiertueella. Moni seuraa kiertuetta ja naisen elämää hänen Instagram-tilinsä kautta, ja Edwards päivittääkin kanavalleen usein tunnelmia eri konserttipaikkojen kulisseista. Viimeksi nainen julkaisi itsestään kauniin kuvan, jossa nähdään hänelle loihdittu upea merenneitomeikki.

Perrie Edwards julkaisi lavan takaa kauniin kuvan, jossa nainen nähdään mustissa alusvaatteissa ja kauniissa pastellinsävyisessä merenneitotyylissä. Naisen meikki oli tehty vaaleanpunaisella ja paaleansinisellä luomivärillä, ja myös Edwardsin hiuksiin oli lisätty pituutta runsaasti ja ne oli värjätty vaaleanpunaiseen taittavalla sävyllä.

🐬🐚

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on

💜🍬💙

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on

Backstage shenanigans 🖤

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on