Mies väitti olevansa transvarakas: ”Rikas mies köyhän vartalossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten sukupuolisen identiteetin saralla on tapahtunut viime vuosina valtavia muutoksia, kun miehen ja naisen rinnalle on tullut mitä moninaisempi joukko aiemmin tuntemattomia termejä ja niiden variaatioita.

Sukupuolen lisäksi monet ihmiset kokevat syntyneensä väärään vartaloon ja väärään elämään myös muista syistä. Eräs heistä oli taannoin Michael C. D’Amato, joka oli kertomansa mukaan transvarakas. Miehen mukaan hän oli todellisuudessa rikas, mutta sattui vain syntymään köyhän miehen vartaloon. D’Amato halusi saada elämän, jonka hän katsoi omakseen.

32-vuotias newjerseyläinen D’Amato keräsi parin vuoden ajan verkossa rahaa GoFundMe-kampanjalla aloittaakseen oikean elämänsä rikkaana miehenä. Hänen tavoitteenaan oli kerätä viisi miljoonaa dollaria, mutta siitä jäätiin kauas. Sitten mies päätti paljastaa, että hän vain pilaili. Monet muut ottivat kuitenkin vinkistä vaarin ja vastaavia keräyksiä on sittemmin ilmestynyt useita muitakin.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla yhdysvaltalaisesta miehestä, joka kertoo olevansa transrotuinen. Hän ei viihdy valkoihoisena, vaan tuntee olevansa filippiiniläinen ja elää nyt filippiiniläisten tavoin. Näin ollen sukupuolen lisäksi myös etsinyys koetaan nyt ihmisen omalla päätöksellä vaihdettavaksi ominaisuudeksi.