Kourtney Kardashianin asu ei jättänyt arvailun varaa – vartalo kuin tiimalasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-realityohjelmassa seurataan perheen kaunottaria ja heidän elämäänsä. Sarjassa nähdään myös läheisiä ystäviä ja naisten assistentteja säännöllisesti. Kourtney on muodostanut läheisen suhteen Kimin assistentin kanssa, mikä ei miellytä Kimiä lainkaan.

Nyt Kourtney kuvattiin, kun hän oli viemässä poikaansa Mason Disickiä taidetunnille Woodland Hillsin alueella. Julkkiskaunotar esitteli samalla upeaa vartaloaan niukassa ja tyköistuvassa mekossa, joka ei jättänyt arvailun varaa tiimalasivartalosta.

Kim Kardashianilla on ollut Steph-niminen assistentti jo vuosien ajan, ja nyt isosisko Kourtney on ystävystynyt hänen kanssaan. Kim ei hyväksy ystävyyttä, vaan hän pitää sitä epäammattimaisena. Kim tuntee olonsa epämukavaksi, kun hänen siskonsa on viettämässä aikaa hänen assistentinsa kanssa.

Splash
Splash
Splash