Nicole Coco Austin hauskutti – jalkakäytävä imuroitiin puhtaaksi hänen edestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on julkaissut sosiaalisessa mediassa valtavasti rohkeita kuvia ja videoita itsestään vähäpukeisena. Julkisuudessa usein vartaloaan paljasteleva povipommi on kuitenkin siviilissä melko normaali perheenäiti.

Did this fun @Eurekavacuums promotion with Chanel in Soho – I guess I’m a clean freak and you know I love my shoes 💋👠 #ad #eureka  #cleanfreak #conquertheworld

A post shared by Coco (@coco) on

Nyt Coco ja hänen Chanel-tyttärensä ovat osallistuneet Eureca Vacuums -imurimerkin mainostempaukseen, jossa tilaisuuden teeman mukaisesti jalkakäytävä imuroitiin puhtaaksi heidän edestään. Jotkut mediat nimittivät Cocoa perusteettomasti diivaksi videon takia, koska eivät ottaneet selvää tilaisuuden todellisesta luonteesta.

Coco sen sijaan luonnollisesti nautti ylellisyydestä ja Chanel tyytyi lähinnä vain ihmettelemään imurimerkin promotilaisuuden tapahtumia. Myöhemmin Coco totesi, että hän on siivousfriikki ja rakastaa kenkiään, joten pieni jalkakäytävän imurointi ei haitannut häntä lainkaan.