Patalappuja kiroileville äideille – huumoria hellan ääressä uurastamiseen

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

No niin, perkele. Kiroilemisella on todettu olevan terveyshyötyjä, sillä sadattelemisen avulla voi päästää höyryjä pihalle ja ilmaista tunteita turvallisesti. Kiroilemista voidaan pitää erityisen tuhmana tapana, mutta ihminen pystyy käsittelemään tunteitaan ja vihaansa kiroilemisen avulla ilman, että hänen tarvitsisi turvautua fyysiseen riehumiseen.

Always Fits -verkkokauppaan on julkaistu sarja uuninkintaita, joissa on ikuistettuna kiroilevia äitejä. Samankaltaiset kuvat ovat kiertäneet netissä meemien muodossa jo vuosia, mutta nyt hauskat sutjautukset ovat ikuistettuna keittiötekstiileissä – eli välineistössä, jota perheenäidit käyttävät lähes päivittäin.

Valikoimaan kuuluu 12 patakinnasta, joista jokaisessa on oma tekstinsä. Kerroimme taannoin kiroilevien äitien kasvattavan rehellisempiä lapsia siksi, että perheessä ei yritetä peitellä tosiasioita. Sen sijaan, että kirosanoja salattaisiin, olisi vanhempien vastuulla opettaa, mitkä sanat ovat sallittuja ja mitkä eivät.

Always Fit
Always Fit
Always Fit