Kevin Spaceyta esittävä seinämaalaus peitetään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevin Spaceyn ahdisteluskandaalin myötä tähti erotettiin House of Cards -sarjasta ja hänen kohtauksensa poistettiin elokuvasta All the Money in the World. Nyt skandaali näkyy jo kirjaimellisesti Iso-Britannian Manchesterin katukuvassa.

Katutaiteilija Akse maalasi vuonna 2015 Manchesterissa sijaitsevan kirjanpitoyrityksen seinään isokokoisen Kevin Spaceyta esittävän maalauksen. Nyt rakennuksen omistaja haluaa, että seinämaalaus peitetään.

Akse kertoo Manchester Evening News -sivustolle sopineensa omistajan kanssa maalaavansa Spaceyn kasvokuvan tilalle uuden seinämaalauksen. Toistaiseksi ei ole tiedossa ketä tai mitä se tulee esittämään. Akse tunnetaan myös samanlaisista töistään, jotka esittävät muun muassa David Bowieta ja Carrie Fisheriä.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=848937338532664&id=163613000398438