Maailmanloppu koittaa jälleen huomenna: ”Apokalyptiset maanjäristykset!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiskuntaa on peloteltu maailmanlopulla viime vuosina poikkeuksellisen usein, sillä jo kuluneen vuoden aikana niitä olisi pitänyt tulla useita. Seuraava maailmanloppu koittaa tuoreimpien väitteiden mukaan huomenna sunnuntaina. Tällä kertaa ennusteen on kertonut teoreetikko Terral Croft.

Croftin mukaan mystinen Nibiru-planeetta aiheuttaa 19. marraskuuta 2017 apokalyptisen maanjäristysten ja tulivuorenpurkausten vyöryn, joka repii maapalloa. Erityisen suurta tuhoa nämä tulevat aiheuttamaan Indonesiassa sekä Euroopassa Italiassa ja Ranskassa. Hän perustelee ennustuksensa maapallon viime aikojen poikkeuksellisella seismisellä aktiivisuudella.

Edellinen ennustettu maailmanloppu piti tulla 23. syyskuuta. Tuolloin numerologiaa harrastava David Meaden väitti, että mystinen Niburu-planeetta vaikuttaa maapallon hyvinvointiin merkityksellisesti. Hän oli toki ennustanut maailmanlopun jo useita kertoja aiemminkin, mutta tuloksetta. Meaden mukaan nyt pitäisi käynnistyä seitsemän vuotta kestävä ajanjakso, joka on tuhoisa koko maapallolle ja sen elämälle.