Miss Peppu esitteli auliisti voitokkaita kurvejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta alkunsa saaneet ja ympäri maailmaa levinneet Miss Peppu -kilpailut päätettiin taannoin lopettaa Brasiliassa tähän vuoteen. Äskettäin viimeiseksi peppumissiksi valittiin Brasilian Sao Paulossa Miss Amazonas Rosie Oliveira.

Nyt tuore peppumissi Rosie Oliveira poseeraa vähäpukeisena näyttävissä mallikuvissa, joissa hänen tuoreen tittelinsä tuoneet kurvit pääsevät myös oikeuksiinsa. Intiimit paikat on kuitenkin peitetty muun muassa teipeillä.

Rosie Oliveira valittiin voittajaksi 15 finalistista, jotka yleisö valitsi finaaliin yhteensä 27 semifinalistista. Taannoin joukko Miss Peppu -kilpailun finalisteja nähtiin poseeraamassa lihaa muistuttavissa bikineissä, koska he eivät sietäneet naisten esineellistämistä. Asut saivat innoituksensa Lady Gagan taannoisesta esiintymisasusta.

Splash
Splash
Splash
Splash