Selena Gomez palaa esiintymislavoille – esiintyy heti miljoonille katsojille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias laulaja Selena Gomez joutui viime kesänä pitämään taukoa musiikin tekemisestä ja keikkailusta keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Gomezilla oli todettu systeeminen lupus erythematossus, jonka vuoksi hän tarvitsi uuden munuaisen.

Nyt yli vuoden keikkailutauon jälkeen nainen on palaamassa viimein esiintymislavoille. Selena Gomezin ensimmäinen esiintyminen nähdään American Music Awards -gaalassa, jossa hän esittää ensimmäistä kertaa hänen uuden Wolves-sinkkujulkaisunsa.

Gomez julkaisi hänen harjoituksistaan videopätkän, jossa hän laulaa Wolves-kappaletta. Nainen kertoo kuvatekstissään, että hänen tärkeimmät esiintymisensä ovat aina tapahtuneet AMA-gaalassa. Viimeksi nainen esitti gaalassa juuri raitistumisensa jälkeen Heart Wants What It Wants -kappaleen.