Eläintarhaan pelottava vetonaula: Häkki keskelle leijonien aitausta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmissa eläintarhoissa eläimet ovat häkeissä ja ihmiset niiden ulkopuolella, mutta Australian Montaro Zoossa osat ovat vaihtuneet. Siellä ihmiset vierailevat leijona-alueen keskellä sijaitsevassa häkissä.

Lions 360 -nähtävyydessä eläintarhan vieraat pääsevät näkemään leijonia lähietäisyydeltä. Kyseessä on leijonien kymmenen hehtaarin elinalueen keskellä sijaitseva aidattu häkki. Kokemusta kuvaillaan täysin turvalliseksi.

Leijonien ympäröimässä häkissä vietetään kerralla 60 minuuttia. Lisämaksusta vierailijoilla on mahdollisuus ruokkia itse nälkäisiä leijonia.

Zoos South Australia -järjestön Peter Clarkin mukaan nähtävyyden ideana on kääntää perinteinen eläintarhakokemus päälaelleen. Eläimet pääsevät liikkumaan vapaasti, samalla kun ihmiset ovat häkissä.

– Projekti on ensimmäinen laatuaan Australiassa. Se on kehitelty eläinten hyvinvointi mielessä, Clark kuvaili Mashable-sivuston mukaan.

 

Adelaide's Lions 360 attraction

11 lions on the prowl, just inches away from you…the Monarto Zoo in Adelaide opens it's new Lions 360 enclosure this weekend.Who would be keen to give it a try?

Publié par The West Australian sur lundi 13 novembre 2017