Horoskooppi paljastaa millainen vanhempi olet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tähdistä ennustamista kutsutaan astrologiaksi, jonka mukaan taivaankappaleet määrittelevät maailman tapahtumia, ihmisten luonteenpiirteitä ja kohtaloita. Nyt Popsugar-sivusto on julkaissut leikkimielisen listauksen siitä, millaisia vanhempia ihmiset ovat lapsilleen horoskooppinsa perusteella.

Vesimies

Vesimies tekee asiat omalla tavallaan eikä ota muilta mallia. Vesimies haluaa pitää kuitenkin myös säännöistä kiinni ja saada lapsensa tietämään mikä on oikein.

Kalat

Kalat ajattelevat sinisilmäisesti, että heidän lapsensa ei kykene tekemään mitään väärin. Kalat rakastavat rakastamista ja kiintymyksensä osoittamista.

Oinas

Oinas on energinen vanhempi ja saa paljon aikaan. Muut ihmettelevät miten tämä vanhempi käy töissä, saa illallisen pöytään, harrastaa lastensa kanssa ja silti ehtii näkemään myös omia ystäviään.

Härkä

Härkä haluaa tarjota lapsilleen vain parasta. Hän pukee lapsensa kalliiden suunnittelijoiden vaatteisiin ja pitää huolen siitä, että lapsilta ei puutu mitään.

Kaksoset

Kaksoset haluavat parhaat palat vanhemmuudesta. He haluavat olla lapsilleen hauskaa seuraa ja ystäviä, mutta eivät pelkää vakavia keskusteluita ja vanhemmuuden tuomaa vastuuta.

Rapu

Rapu on empaattinen ja myötäelää lapsensa kautta, minkä vuoksi rapu saattaakin olla välillä myös ylisuojeleva lastaan kohtaan.

Leijona

Leijonat ovat energisiä vanhempia, jotka panostavat lastensa harrastuksiin. Leijonat haluavat pitää perheen vahvana yksikkönä, jossa jokainen jäsen saa myös loistaa ja elää omaa elämäänsä.

Neitsyt

Neitsyt on järjestelmällinen vanhempi, joka pitää taidokkaasti jokaisen langan käsissään. Tämä vanhempi on muille vanhemmille loistava ystävä, jonka elämänhallinnasta moni muu voi ottaa mallia.

Vaaka

Vaaka ratkaisee kaikki ongelmat. Vanhempana hän osaa tehdä jokaisen päivästä hieman paremman ja antaa jokaiselle lapselleen tasapuolisesti huomiota.

Skorpioni

Skorpioni on oikea karhuemo, jonka kanssa muut vanhemmat eivät halua riitoihin. Skorpionit tekevät kaikkensa lastensa eteen ja ovat jopa hieman liiankin kontrolloivia, mutta lopulta he myös yleensä tietävät parhaiten.

Jousimies

Jousimies leikkii lastensa kanssa ja rakastaa hauskanpitoa yhdessä koko perheen voimin. Jousimies on ajattelevainen vanhempi, joka ottaa kaikki huomioon ja saa lapsilleen hymyn huulille huonoinakin päivinä.

Kauris

Kauris on vahva ja jopa hieman totinen vanhempi, joka ajattelee aina lapsensa parasta. Tämä tarkoittaa monesti asioiden kieltämistä, mutta kauris on vankkumaton vanhempi, joka pitää kannastaan kiinni ajatellessaan sen olevan lapselleen hyväksi.