Seksiorgiat musiikkivideolla – Johnny Depp ronskilla Marilyn Mansonin videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Industrial metallia tehtaileva laulusolisti Marilyn Manson tunnetaan hänen huomiota herättävästä tyylistään. Tabuja mielellään rikkova solisti on nyt pestannut näyttelijäystävänsä Johnny Deppin esittämään tulikuumaa sänkykohtausta uudelle KILL4ME-kappaleen musiikkivideolle.

Kuten monet tietävät, Hollywood-tähti Johnny Depp on näyttelemisen ohella mieltynyt myös musiikkiin. Mies onkin nähty vierailevana tähtenä kitaran varressa useiden bändien esiintymislavoilla. Nyt hän on saanut ronskin rakastajan roolin paljastavalla Marilyn Mansonin musiikkivideolla.

Videolta ei puutu paljasta pintaa tai seksiä tihkuvaa sisältöä. Äskettäin Suomessa keikalla piipahtanut Marilyn Manson tulee Suomeen jälleen ensi kesänä Hyvinkäällä järjestettävään Rockfest-tapahtumaan. 1990-luvulla läpimurron tehnyt amerikkalaismuusikko Marilyn Manson on 48-vuotias mies nimeltään Brian Hugh Warner.