Mies elää 1940-luvulla – koti kuin elokuvalavaste

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ben Sansum -niminen mies on aina ollut kiinnostunut historiasta. Hän ihastui jo nuorena varsinkin 1940-lukuun niin paljon, että päätti omilleen muuttaessaan elää kyseistä lukua. Mies elää Cambridgeshiressa asunnossa, joka on sisustettu kaikin puolin 1940-luvun mukaan.

Mies elää 1940-lukua kotonaan niin pukeutumisen, sisustuksen kuin kodin varusteluidenkin saralla. Talossa kuunnellaan musiikkia vinyyliltä, asunto lämmitetään takalla ja vessassakin asioidaan ulkona, jossa ulkovessana toimii vain puulevyyn tehty reikä ja metallisanko.

Mies esittelee asumistyyliään BBC News -uutisten kuvaamalla videolla. Kodin häpeäpilkku ja ainut moderni laite on jääkaappi, jonka mies on piilottanut liinan alle. Hänen kumppaninsa asuu omassa modernissa asunnossaan, mutta kunnioittaa Sansumin päätöstä elää 1940-luvun tyyliin.