Nuori naisopettaja harrasti seksiä oppilaan kanssa – saa syytteen raiskauksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Opetusalan ammattilaiset nousevat aika ajoin otsikoihin alaikäisiin sekaantumisesta. Oklahomassa kemiaa opettava 22-vuotias Hunter Day on vangittu, koska hän harrasti seksiä oppilaansa kanssa. Naista syytetään muun muassa raiskauksesta.

Viime vuonna avioliittoon astunut Hunter Day oli lähetellyt paljastavia kuvia alaikäiselle lukiopojalle. Lisäksi nainen oli harrastanut oppilaansa kanssa seksiä. Vyyhti selvisi, kun pojan vanhemmat löysivät opettajan lähettämät kuvat teini-ikäisen lapsensa puhelimelta, Canadian County Sheriff’s Office tiedottaa Facebookissa.

Poliisit järjestivät Hunter Daylle ansan. He sopivat pojan puhelimella tapaamisesta opettajan kotona. Nainen oli odottanut asunnossa jouluaiheiseen t-paitaan ja urheilushortseihin pukeutuneena. Opettaja on pidätetty ja hänelle on asetettu 85.000 dollarin takuusumma. Hunter Day meni viime vuonna naimisiin työkaverinsa kanssa, joka valmentaa lukion jalkapallojoukkuetta.

Canadian County, Oklahoma**** FOR IMMEDIATE RELEASE ****Investigators with the Canadian County Sheriff’s Office…

Publié par Canadian County Sheriff's Office sur jeudi 16 novembre 2017