Onnellisuuden ja menestyksen resepti paljastettiin – poista nämä 31 asiaa elämästäsi!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toisinaan elämä ottaa enemmän kuin antaa. Jokainen on varmasti ollut jossain kohtaa elämäänsä risteyksessä, jossa ei tiedä mihin suuntaan tulisi kulkea. Onnellisuus on yleensä pienistä asioista kiinni, ja silloin elämäksi kutsuttu matka muodostuu yleensä kuin itsestään.

Popsugarin asiantuntijat ovat nyt listanneet 31 asiaa, joista kannattaa päästää irti onnellisemman ja menestyneemmän elämän saavuttaakseen. Lista auttaa vahingollisten asioiden karsimisessa ja siten oikean elämänsuunnan löytämisessä. Aloita elämän siivoaminen jo tänään ja poista nämä asiat:

1. Muihin vertaileminen2. Epärealistiset odotukset omasta jaksamisesta3. Riippuvuus sosiaalisesta mediasta4. Tuhlaaminen5. Uuden pelkääminen6. Menneisyydessä eläminen7. Loman väliin jättäminen8. Liian tiukka aikataulu9. Huono parisuhde10. Oikean ajan odottaminen11. Kaiken kontrolloiminen12. Riippuvuus muista ihmisistä13. Jatkuva kotona kököttäminen14. Uusien tuotteiden haaliminen15. Hemmottelusta kieltäytyminen16. Huono omatunto17. Epäonnistumisen pelko18. Katkeruus19. Muiden ajatuksista huolestuminen20. Epäjärjestys21. Muiden kontrolloiminen22. Kateus23. Muiden syytteleminen24. Tiettyyn muottiin sopiminen25. Tilanteiden ylianalysoiminen26. Turhat ystävät27. Muutoksen vältteleminen28. Pelko olla oma itsensä29. Turhien tavaroiden säilyttäminen30. Ongelmien vältteleminen31. Unohdetuksi tulemisen pelkääminen