Christina Aguileralta korviahivelevä tribuutti Whitney Houstonille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

2000-luvun alkupuolella suuresta suosiosta nauttinut poptähti Christina Aguilera on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt tähti yllätti upealla esityksellään American Music Awards -gaalassa.

36-vuotias Christina Aguilera lauloi edesmenneelle idolilleen Whitney Houstonille tribuutin, jossa Aguilera esitti pieniä otteita monista Houstonin jättihiteistä. Christina Aguilera lauloi muun muassa I Will Always Love You ja I Have Nothing -hitit osumalla upeasti myös kappaleiden korkeimpiin nuottiin.

Esityksen aikana kamerat kääntyivät kuvaamaan muusikko Pinkiä, jonka ilme näytti siltä, että hän ei olisi pitänyt esityksestä. Sosiaalinen media alkoi nopeasti leviämään meemeistä, joissa Pink irvistää Aguileran esitykselle. Pink korjasi harhaluulot kuitenkin välittömästi kirjoittamalla itse Twitteriin, että ihailee Christina Aguileran lahjakkuutta.