Drake raivostui keikalla – uhkaili naisia kourivaa miestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Drake ei katso hyvällä seksuaalista häirintää keikoillaan. Tämä tuli harvinaisen selväksi tähden taannoisella keikalla Australiassa. Drake oli esiintymässä Sydneyssä sijaitsevassa Marquee-klubilla.

Know Yourself -kappaleen aikana räppäri keskeytti hetkeksi esiintymisensä, ja uhkaili yleisön joukossa asiattomasti käyttäytynyttä miestä.

– Jos et lopeta tyttöjen kourimista, tulen sinne ja pieksen sinut, Drake tylytti.

– En pelleile. Jos et pidä näppejäsi erossa tytöistä, saat selkääsi, tähti jatkoi.

Draken ajankohtainen avautuminen sai yleisön puhkeamaan välittömästi aplodeihin. Räppärin esiintyminen jatkui normaalisti tilanteen jälkeen. Välikohtaus tallentui videoiksi, jotka lähtivät nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.