Charles Manson kuoli – somessa surraan Marilyn Mansonin kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailman tunnetuimpiin sarjamurhaajiin lukeutuva Charles Manson kuoli 83-vuotiaana Yhdysvaltojen Bakersfieldissä sijaitsevassa sairaalassa. Massamurhaajan kuolemaa tuskin kovin moni jäi suremaan, mutta somessa alkoi kuitenkin tapahtua kummia.

Päivän aikana eri sosiaalisen median palveluissa on esitetty surunvalitteluja artisti Marilyn Mansonin poismenon johdosta. Suomessa juuri konsertoinut Marilyn Manson loukkaantui äskettäin esiintymislavalla jäätyään raskaan lavasteen alle, mutta on silti yhä hengissä ja julkaisi juuri uuden musiikkivideonsa. Somessa on siis sekoitettu kaksi Mansonia toisiinsa.

Edellisen kerran Marilyn Manson julistettiin somessa kuolleeksi edellä mainitun onnettomuuden jälkeen. Vielä samana iltana alkoi levitä perättömiä väitteitä, että artisti olisi menehtynyt saamiinsa vammoihin sairaalassa. Ellei Marilyn Manson oikeasti menehdy lähiaikoina, saapuu hän ensi kesänä Suomeen, kun hän esiintyy Hyvinkään Rockfest -tapahtumassa.

Eräs verkkomedia meni tänään jopa niin pitkälle, että julisti ilmeisen leikillään Marilyn Mansonin kuolleeksi. Artikkelin mukaan artistin tappoivat perättömät nettihuhut. Sekaannuksesta otti ilon irti myös Donald Trumpin parodiatili. Marilyn Manson on saanut surunvalitteluja myös ”isänsä” Charles Mansonin kuoleman johdosta.

Charles Manson vangittiin vuonna 1971. Hän suoritti vankilassa yhdeksää elinkautista, vaikka ei ollut paikalla joukkomurhien tapahtuessa. Manson anoi ehdonalaiseen pääsyä tiettävästi ainakin kymmenen kertaa. Hän meni muutama vuosi sitten naimisiin itseään huomattavasti nuoremman Afton Elaine Burtonin kanssa.