Malli kaatui Victoria’s Secret -lavalla: ”Urani vaikein kokemus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eilen maanantaina Kiinan Shanghaissa järjestettiin Victoria’s Secret -muotinäytös, joka on monelle mallikaunottarelle koko vuoden kohokohta. Showta suunnitellaan ja järjestetään koko vuosi, mutta silti aina kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan.

Kiinalainen malli Ming Xi kaatui näytöksessä catwalkilla. Naisella oli yllään pitkä harsomainen viitta, jonka päälle astuttuaan Ming Xi liukastui ja kaatui lavalle. Mallin jälkeen lavalle asteleva Gizele Oliveira auttoi Ming Xin ylös ja sai yleisön hurraamaan naiselle kun Ming Xi lähti kävelemään catwalkin päähän uudelleen.

Ming Xi kertoi hänen Instagram-kanavallaan, että lavalla kaatuminen oli yksi vaikeimmista kokemuksista, jonka hän on joutunut uransa aikana kokemaan. Mallin mukaan kaatuminen oli erityisen kamalaa siksi, että näytös esitettiin hänen kotikaupungissaan ja hänen läheisensä olivat paikalla. Ming Xi on kuitenkin onnellinen sekä yleisön että mallikollegoidensa antamasta tuesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

As many of you may already know, I fell during my 5th year walking at the Victoria's Secret show yesterday. It was no doubt one of the hardest moments I have ever had to go through in my career, especially since the show was taking place in my hometown, in front of my mother's and my people's eyes. However, the support I received from everyone yesterday was incredible and I am truly grateful to everyone who was there for me. @ed_razek Thank you for your supportive words and your continuous support throughout these 7 years. @giizeleoliveira Thank you for helping me up after the fall, it was a very selfless and loving act from you. Thank you to all the girls who rushed to comfort me at backstage after what had happened, you are all family to me. Lastly thank you to everyone who sent and left me supportive messages. I will pick myself up from where I fell, and I will keep going in order to repay all the support you all have given me!! ❤️️#vsfashionshow @victoriassecret

A post shared by Ming Xi (@mingxi11) on

Model Ming Xi falls as she presents a creation during the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in Shanghai

A post shared by Carbonated.TV (@carbonated.tv) on

#runway #victoriasecret 2017 #mingxi #victoriabeckham @mingxi11 @victoriassecret @victoriabeckham

A post shared by Kakashi Nasus Hakake (@nasus_24011989) on

#Chinese model #MingXi sparkles in #Swarovski at the #VictoriasSecret #Fashion Show in #Shanghai #Buro247Singapore

A post shared by Buro 24/7 Singapore (@buro247singapore) on