Alessandra Ambrosion malliura on ohi – supermalli jätti näyttävät jäähyväiset!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio on nähty viime viikkoina aktiivisesti kuntosalilla. Nainen on valmistautunut erääseen uransa merkittävimpään muotinäytökseen, sillä eilen hän jätti jäähyväiset Victoria’s Secretin muotinäytöksille.

Kiinan Shanghaissa massiivisessa muotinäytöksessä esiintynyt Ambrosio nähtiin viimeistä kertaa enkelin siivet selässään catwalkeilla. Ambrosio kertoi äskettäin aikovansa jättää malliuransa kokonaan ainakin toistaiseksi. Upeat jäähyväiset jättänyt supermalli nähtiin esityksen jälkeen halaamassa kulissien takana pitkään ystäväänsä Ardiana Limaa.

36-vuotias Alessandra Ambrosio oli yksi pitkäikäisimmistä Victoria’s Secretin enkeleistä. Uusien ja nuorempien mallien saapuessa alalle Ambrosio onnistui pitämään oman paikkansa vielä tämän vuoden massiivisessa muotinäytöksessä. Aika näyttää miten hyvin hän kykenee jättämään malliuransa taakseen.

Splash
Splash
Splash
Splash