Suomen sukunimet listattu – katso montako nimikaimaa sinulla on!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään suomalaisesta Sukunimi-info -verkkopalvelusta, joka on listannut kaikki suomalaiset sukunimet, joita on käyttänyt vähintään 20 suomalaista vuonna 2017. Yhteensä nimiä on listassa 23.166 erilaista. Lisäksi mukana on paljon muuta nimiin liittyvää tietoa.

Tuoreimmassa päivityksessä lokakuussa mukaan on tullut myös listaus nimien yleisyydestä ja suojatuista sukunimistä. Käyttäjä voi myös helposti tarkistaa palvelusta kuinka monta sukunimikaimaa hänellä on. Samalla listaus paljastaa Suomen yleisimmät sukunimet.

Suosituin sukunimi on parhaillaan Korhonen, joka on 22.619 suomalaisella. Toiseksi on jäänyt takavuosien ykkönen Virtanen, joka löytyy 22.184 suomalaiselta. Kolmanneksi suosituin on Mäkinen 20.315 suomalaisella ja viiden yleisimmän joukkoon mahtuvat lisäksi myös Nieminen 20.179 suomalaisella ja Mäkelä 19.049 suomalaisella. Kymmenen joukkoon kuuluvat järjestyksessä lisäksi Hämäläinen, Laine, Heikkinen, Koskinen ja Järvinen.