Suomessa muka ruuhkaa? Tältä näytti kiitospäivän aattona Los Angelesissa

Autot Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sen lisäksi, että Los Angeles tunnetaan sen eturivin näyttelijöiden tarjoamasta glamouristaan ja Hollywoodin sykkeestä, tiedetään kaupungin liikenteen olevan yksi maailman ruuhkaisimmista. Nyt on julkaistu videoleike kiitospäivän viettoon ajelevista amerikkalaisista.

CNN-uutiskanava on julkaissut äskettäin Facebookissa videon, jolla nähdään Los Angelesin moottoriteillä olevaa ruuhkaa, kun ihmiset matkustavat autoillaan kiitospäivän juhliin sukulaistensa ja tuttaviensa luokse. ABC Newsin mukaan Yhdysvalloissa voi odottaa tällä hetkellä ruuhkia kaikkialla, nimittäin 50,9 miljoonan amerikkalaisen otaksutaan matkustavan juhlapyhien viettoon.

Kaikki Enkelten kaupungissa asuvat tai siellä vierailleet tietävät, että toisinaan liikenne pakkautuu usean tunnin ajaksi. Tästäkin huolimatta kalifornialainen liikennekulttuuri on pääosin ystävällistä ja toiset huomioon ottavaa.

Ihmiset ovat tottuneet ruuhkiin. Suomalaiset kuljettajat repivät pelihousunsa yleensä jo viiden minuutin jonottamisen jälkeen. Los Angelesissa ei yksinkertaisesti kannata liikkua autolla kello 15.00 – 19.00 välisenä aikana – ainakaan arkisin.

Thanksgiving traffic in Los Angeles

Aerial footage shows traffic gridlock in Los Angeles as the Thanksgiving travel rush begins

Publié par CNN sur mardi 21 novembre 2017