Ihmis-Ken kävi Intiassa ja koki valaistumisen: ”Kauneusleikkaukset ja hienot vaatteet eivät riitä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaisen Rodrigo Alvesin elämän pääasia on ulkonäkö. Mies on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa, joissa hänen ulkonäköään on muokattu muistuttamaan elävää nukkea. Nyt hän on viettänyt kehon ja mielen puhdistuskuurin Intiassa.

Ihmis-Keninä tunnetuksi tullut Rodrigo Alves on paastonnut kaksi viikkoa Intiassa lomaillen. Mies on juonut lähinnä teetä ja ottanut hyvinvointia edistäviä kauneushoitoja lomakohteen spa-osastolla. Mies kertoo Daily Mailille, että hänen halloweenin juhliminen meni hieman överiksi, joten oli aika jättää alkoholi ja epäterveelliset elämäntavat hetkeksi.

Nyt hän kertoo olevansa muuttunut mies. 34-vuotias malli oli Intiassa myös työmatkalla, sillä hänet nähdään Bollywood-elokuvassa esittämässä tanskalaista prinssiä. Elokuva ilmestyy ensi vuonna. Alves kertoo kokeneensa eräänlaisen valaistumisen Intiassa vierailemisen aikana. Hän aikoo matkustaa maahan pian uudelleen.

– Tajusin eläneeni kuplassa. Minut toimitettiin halloweenin jälkeen sairaalaan. Tajusin, että plastiikkakirurgia ja luksusvaatteet eivät riitä ihmiselle. Aion jatkossakin paastota ja meditoida useammin. Haluan, että mieleni, vartaloni ja sieluni ovat tasapainossa, kauneusleikkauksiin noin puoli miljoonaa euroa käyttänyt Rodrigo Alves kertoo.

Roddy wears #gucci @gucci and @n2nbodywearofficial body lounge wear 👏🏻 #rodrigoalves #aesthetics #fashion #lifestyle

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Feeling Detoxed and fresh after few days of intense pampering and tea 🙏🏻 #rodrigoalves #nofilter #basic #headshot

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on