Koira pelkäsi ukkosta – löysi ällistyttävän piilopaikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat pelkäävät kovia ja äkillisiä ääniä. Varsinkin ukkosen jyrinä, lumen putoaminen katolta ja ilotulitusraketit voivat saada koirat tärisemään pelosta. Tämän vuoksi juuri vuoden vaihtuessa moni koira juokseekin peloissaan karkuteille säikähdettyään rakettien pauketta.

YouTube-videolla nähdään miten erään perheen koira on löytänyt itselleen suojan melko yllättävästä paikasta. Lapset piiloutuvat ukkosen jyrinää pelätessään usein sänkyyn ison peiton alle, mutta Dell-niminen collie on ratkaissut asian piiloutumalla kuivausrummun sisälle.

Seitsemänvuotias Dell-koira vihaa ukkosen jyrinää, minkä vuoksi se piiloutuu kuivausrummun sisälle. Videolla koiran isäntä yrittää houkutella lemmikkiään ulos kuivausrummun sisältä, mutta koira ei aio luopua hyvästä piilopaikastaan löydettyään juuri sopivan suojan itselleen.