Huikea synttäriyllätys: Mies lensi 10 000 kilometriä tyttöystävänsä luokse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kristijan Ilicic on ollut kolme kuukautta erossa tyttöystävästään joutuessaan työskentelemään toisella puolella maapalloa. Naisen syntymäpäivän lähestyessä mies päätti kuitenkin yllättää rakkaansa ja lentää tapaamaan häntä.

Ilicic hankki naiselleen täydellisen lahjan ja osti hänelle puhelimen, jollaista tyttöystävä oli aina toivonut. Lahja repussaan Ilicic hyppäsi lentokoneeseen ja aloitti 10.000 kilometrin matkansa. Hän kuokki tyttöystävänsä syntymäpäiväjuhliin esittämällä hauskaan naamiaisasuun pukeutunutta kuriiria.

Mies toimitti itse naamiaisasuun piiloutuneena tyttöystävälleen hänen lahjansa. Tyttöystävä alkoi heti kyynelehtimään lukiessaan miehen kirjoittamaa korttia, jossa poikaystävä pahoittelee sitä, että joutuu jo toistamiseen olemaan poissa naisen syntymäpäivänä. Ilme muuttuu kuitenkin täysin kun mies paljastaa seisoneensa tyttöystävän edessä koko ajan naamiaisasuun pukeutuneena.