Party XPRS -bileristeily lauantaina – loppuunmyytiin jo ennakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lifestyle- ja viihdelehti Staran ja elektronisen musiikin tähti K-Systemin järjestämä Party XPRS -bileristeily juhlitaan Itämerellä jälleen ensi lauantaina 25. marraskuuta. Tuttuun tapaan bileristeily on jo ennakkoon loppuunmyyty, mutta mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella Viking Linen myyntipalvelusta.

Party XPRS järjestetään tuttuun tapaan Viking XPRS -aluksella, jossa on luvassa tanakka kattaus kotimaista konemusiikkia. Aluksen yökerhon lavalle nousevat tällä kertaa Suomen suosituimpiin elektronisen musiikin tähtiin lukeutuvat K-System, Joonas Hahmo, Max Millian ja Ian.

Supersuositut ja poikkeuksetta ennakkoon loppuunmyydyt Party XPRS –bileristeilyt jatkuvat myös keväällä 2018. Seuraavan kerran Itämeren aalloilla juhlitaan näyttävästi lauantaina 14. huhtikuuta 2018.