Demi Lovato poseerasi hääpuvussa – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias laulajatar Demi Lovato on viettänyt viime aikoina vapaata sinkkuelämää. Nainen on tapaillut komeita urheilijamiehiä, mutta jokainen suhde on loppunut jo muutaman kuukauden tapailemisen jälkeen. Syy saattaa olla se, että Lovato on kertonut ajattelevansa edelleen entistä poikaystäväänsä.

Demi Lovato on aiemmin kertonut, että hän ei tiedä vieläkään tekikö hän oikean ratkaisun lopettaessaan suhteensa näyttelijä Wilmer Valderraman kanssa. Nyt laulaja julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa hääpuvussa huntu hiuksillaan. Kuva sai heti fanit spekuloimaan sitä onko nainen mennyt entisen rakkaansa kanssa naimisiin.

Demi Lovato kertoi uudella Simply Complicated -nimisellä dokumentillaan, että hänen sydämensä tulee varmasti aina olemaan Valderraman. Lovaton mukaan hän epäröi päätöstään varsinkin silloin, kun hän on yksin ja kokee olevansa yksinäinen. Lovato on luultavasti halunnut hämmentää hääkuvalla fanejaan jättäen sen ilman kuvatekstiä, mutta luultavasti kuva kuitenkin liittyy musiikkivideon kuvauksiin.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on