Erikoinen varkaus videolle – tätä kukaan ei osannut odottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoiden muodossa lukemattomia todisteita siitä, että eläimet osaavat olla varsin röyhkeitä etsiessään nälissään ruokaa ihmisasutuksen luota. Eläimet päätyvät usein varastamaan ihmisten ruoat esimerkiksi torilla, mutta eräs lintu oli kuitenkin rahan perässä.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa pahaa aavistamaton asiakas joutuu röyhkeän linnun varkauden kohteeksi. Asiakas odottelee rauhassa kun myymälän työntekijä punnitsee naisen ostoksia vaa’alla. Nainen asettaa setelinipun ja kolikot saman vaa’an päälle, ja pian rahojen viereen istahtaakin utelias lintu.

Nainen ei tiennyt, että hänen olisi pitänyt suojata rahojaan, koska hän ei varmasti osannut aavistaakaan, että lintu olisi varkaissa. Ei kuitenkaan mennyt aikaakaan kun lintu jo nappasi setelinipun nokkansa väliin ja lensi saaliinsa kanssa pois.