Kalkkuna unohtui uuniin – perhe oli tikahtua nauruun nähdessään tuloksen

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa kiitospäivää vietettäessä perheet yleensä kokoontuvat yhteen ja syövät isossa pöydässä illallista. Illallisen kohokohtana toimii perinteisesti kalkkuna, jota kypsennetään pitkään ja hartaasti uunissa. Eräs perhe oli kypsentänyt lintua liiankin pitkään.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, joka on luultavasti useammallekin perheelle tuttu. Kokeilla oli ollut kiitospäivänä niin mukavaa seurustellessaan perheen kanssa, että he olivat unohtaneet koko illallisen päätähden uuniin.

Kun nainen oli nostanut kalkkunan uunista ulos hän oli saanut huomata, että se oli palanut täysin mustaksi. Videolla nähdään miten perhe katsoo hiiltynyttä kalkkunaa eikä voi olla nauramatta sille vaikka koko illallisen suurin osa olikin palanut uunissa täysin syömäkelvottomaksi.