Nainen seurustelee homoparin kanssa – ryhmäseksi sai uuden merkityksen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avoimessa parisuhteessa aviomiehensä kanssa elänyt Chris Brandt etsi seuraa Tinder-sovelluksen avulla. Hän löysi applikaatiosta Cait Earnest -nimisen naisen, jonka kanssa aloitti satunnaisen suhteen. Pian Chris huomasi ihastuneensa naiseen.

Sen sijaan, että Chris olisi lopettanut suhteen aviomieheensä Matthewiin, halusi hän kutsua Caitin osaksi heidän parisuhdettaan. Pian kolmikko seurusteli keskenään. Nykyisin kahden miehen ja yhden naisen välinen liitto on täynnä rakkautta ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Saman katon alla asuvat kumppanukset nukkuvat yönsä samassa sängyssä. He suunnittelevat perheenlisäystä ja hehkuttavat seksielämänsä olevan tavallista hauskempaa. Newyorkilaiset ovat päässeet esittelemään elämäntapaansa Barcroft TV:n videolle.