The Weekndin ja Katy Perryn treffit olivat kosto Selena Gomezille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen muusikko The Weeknd erosi laulaja Selena Gomezista kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen. Syynä olivat aikatauluista johtuneet ongelmat. Mies on nähty eron jälkeen useiden julkkiskaunottarien kanssa, ja viimeksi hän illallisti poptähti Katy Perryn kanssa.

The Weeknd nähtiin Katy Perryn kanssa Madeo-nimisessä italialaisessa ravintolassa illallisella. Pariskunnalla oli silminnäkijöiden mukaan ollut hauskaa yhdessä, ja he olivat poistuneet ravintolasta vasta puolen yön aikoihin.

Nyt lähipiiristä on kuitenkin The Sun -sivuston mukaan paljastettu, että treffit olivat vain osa Katy Perryn kostojuonittelua.

Katy Perry on lähipiirin mukaan ollut katkera siitä, että Selena Gomez tapaili näyttelijä Orlando Bloomia sen jälkeen kun Katy Perryn suhde häneen oli päättynyt. Sen vuoksi Katy Perry oli heti halunnut treffeille The Weekndin kanssa kuultuaan, että hänen ja Gomezin suhde on ohi.