Trump-hotellin nimi muutetaan – asiakkaat katosivat

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin SoHossa sijaitsevan Trump Hotel ollaan nimeämässä uudelleen. Nimenmuutos tapahtuu Donald Trumpin omistaman Trump Organization -konserni lopettaessa lisenssisopimuksensa hotellin kanssa. Manhattanilla sijaitseva hotelli on tehnyt viime aikoina tappiota.

Luksushotelli on joutunut esimerkiksi tiputtamaan huoneidensa hintoja alle 300 dollariin yöltä. Complex-sivuston mukaan Manhattanilla sijaitsevien hotellien huoneiden keskihinta on noin 451 dollaria yhdeltä yöltä.

Monet aikaisemmin Trump-hotellin majapaikakseen valinneet NBA-koripallojoukkueet, kuten Cleveland Cavaliers, ovat vaihtaneet tänä vuonna hotellia New Yorkissa. Osa on ilmoittanut syyksi logistiset ongelmat, mutta toiset ovat suoraan ilmoittaneet boikotoivansa Trumpin mukaan nimettyä hotellia.

SoHon Trump Hotel on kolmas rakennus, josta poistetaan Yhdysvaltojen tämänhetkisen presidentin nimi. Myös New Yorkin Trump Place -asuintalojen ja Toronton Trump International Hotelin nimet muutettiin aikaisemmin tänä vuonna.