Vodkaa tehtiin ”merenneidon kyyneleistä” – hohtava sävy ihastuttaa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Merenneidot ovat taruolentoja, jotka ovat satukertomusten mukaan vietelleet aikoinaan seiloreita. Ne ovat kalan pyrstöllä varustettuja ihmisiä, joilla saattaa olla maaginen vetovoima. Merenneidoista on tullut yhtä suosittuja kuin myyttisistä yksisarvisista.

Vaikka merenneitoja ei ole oikeasti olemassa, on Firebox-verkkokauppa valmistanut lumoojattarien nimissä uudenlaista alkoholijuomaa. Kyseessä on viljasta valmisteetu vodka, jossa on yhtenä ainesosana merenneidon kyyneleitä – ainakin jos omaa vilkkaan mielikuvituksen. Sinisellä väriaineella ja glitterillä koristeltu vodka on yksi tämän joulun pakkohankinnoista.

Valitettavasti merenneidon kyyneistä valmistettua Mermaid Tears Vodkaa ei voi tilata Suomeen maamme alkoholilainsäädäntöjen takia, mutta mikäli Briteissä asuu tuttavia ja he ovat tulossa jouluksi Suomeen, kannattaa pyytää heitä tuomaan tuliaisiksi harvinaista alkoholia. Juoma voisi olla hitti esimerkiksi uudenvuoden bileissä.

Firebox